Lompat ke isi

Pako, Keumala, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Pako
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Pako
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanKeumala

Pako nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Keumala, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.