Palasari Girang, Kalapa Nunggal, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Palasari Girang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKalapa Nunggal

Palasari Girang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kalapa Nunggal, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg