Pamaké:Fahriahmad306

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hai,kuring Fahri

Kuring oge kirang ngartos dina nalika sunda. Nanging salam kenal :)

su-1 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda dasar.
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
id-4 Pengguna mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia mendekati penutur ibu.

Citakan:User ms-3

en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.


Tepas

Kemis, 9 Juli 2020 · 12.44 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
60.300 artikel sarta 24.282 pamaké nu kadaptar



9/07/2020 · 12.44 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.300 artikel jeung 24.282 pamaké kadaptar.

1968 - Organisasi Amatir Radio Indonésia (ORARI) resmi diadegkeun

Poé ieu dina sajarah

1816 - Argéntina merdéka ti Spanyol.
1916 - Konféderasi Sépak Bola Amérika Kidul (CONMEBOL/CSF) diadegkeun.
2002 - Uni Afrika diadegkeun di Addis Ababa, Étiopia.
2011 - Sudan Kidul merdéka.


Gambar Petingan

Camar Hering

Angreifende Silbermöwe auf Spiekeroog, Nationalpark niedersächsisches Wattenmeer - edited.jpg






Manuk camar hering (Larus Argentatus) keur nyuruwuk di Spiekeroog, Taman Nasional Laut Saxon Wadden Lebak, Jérman.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.300 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA

Separador paragraf.svg
Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun
Warta Kiwari
Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan
Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu
Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku

Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.300 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal:Keur lumangsung/Juli 2020

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)

Sadaya Wikipédia