Panongan, Jatitujuh, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Panongan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanJatitujuh
Pangeusi+/-3500 jiwa

Panongan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatitujuh, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Sacara administrasi kdibagi jadi dalapan dusun, nyaéta Dusun Rentang, Dusun Ahad, Dusun Senen, Dusun Salas, Dusun Rebo, désa Kemis, Dusun Jumah, Dusun Saptu.Tiap Dusun kabagi kana hiji RW jeung 2 RT

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Wates désa beulah kulon nyaéta désa Pasindangan, beulah wetan désa Cibogor, beulah kaler désa Randegan sarta beulah kidulna désa Salawana.

Géografis[édit | édit sumber]

désa Panongan kaasup wewengkon dataran handap. Bendungan Rentang asup kana wilayah désa Panongan, nu nyaian wilayah sawah di Indramayu jeung Cirebon.

Démografi[édit | édit sumber]

Warga désa Panongan kurang leuwih aya 3500 jiwa. Pakasaban warga lolobananana nyaéta buruh tani jeung buruh wangunan.

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Tempo oge[édit | édit sumber]

Ngaran désa nu sami aya di Tangerang jeung di Palimanan.




Gnome-home.svg