Panton Bahagia, Arongan Lambalek, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Panton Bahagia
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanArongan Lambalek

Panton Bahagia nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Arongan Lambalek, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Arongan Lambalek, Aceh Barat


Gnome-home.svg