Parakansalak, Parakan Salak, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Parakansalak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanParakan Salak

Parakansalak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parakan Salak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg