Pasi Jambu, Kaway XVI, Aceh Barat

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Pasi Jambu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanKaway XVI

Pasi Jambu nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kaway XVI, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kaway XVI, Aceh Barat


Gnome-home.svg