Pasiripis, Kertajati, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasiripis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanKertajati

Pasiripis nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kertajati, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg