Paya Bieng, Jangka, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Paya Bieng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanJangka

Paya Bieng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jangka, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Jangka, Bireuen