Payungsari, Pedes, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Payungsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanPedes

Payungsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pedes, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg