Pekiringan, Kesambi, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pekiringan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCirebon
KacamatanKesambi

Pekiringan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kesambi, Kota Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg