Pengasinan, Sawangan, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pengasinan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanSawangan

Pengasinan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Sawangan, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg