Pinangsari, Ciasem, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pinangsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCiasem
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Adang sarifudin
Lega14.62 km²
Pangeusi7.895 jiwa
Kapadetan537 jiwa/km²

Pinangsari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg