Pondok Cina, Beji, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Pondok Cina
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Pondok Cina
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanBeji

Pondok Cina nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Beji, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.