Poppy Mercury

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Poppy Mercury
GumelarPoppy Yusfidawaty
15 Nopémber 1972
Indonésia Bandung, Jawa Kulon, Indonésia
Tilar dunya28 Agustus 1995 (yuswa 22)
Indonésia Bandung, Jawa Kulon, Indonésia
Ngaran landianPoppy Mercury
ÉtnisSunda
PagawéanPanyanyi
Taun aktip1990-1995
Karir musik
AliranRock
Alat musikVokal
LébelAkurama Records
HP Records
Musica Studio's

Poppy Yusfidawaty (gumelar di Bandung, 15 Nopémber 1972 – tilar dunya di Bandung, 28 Agustus 1995 dina umur 22 taun) nyaéta saurang panyanyi awéwé Indonésia kalayan getih Sunda.

Diskografi[édit | édit sumber]

  • Antara Jakarta dan Penang (1991)
  • Surat Undangan (1992)
  • Terlambat Sudah (1993)
  • Antara Kau Dia dan Aku (1993)
  • Biarkan Ku Pergi (1994)
  • Hati Siapa Tak Luka (1995)
  • Tak Mungkin Dipisahkan (1995)
  • Bukan Aku Yang Kau Cinta (1995)

Rujukan[édit | édit sumber]

Replace this image male.svg