Priscillia Sari Dewi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Priscillia Sari Dewi
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Priscillia Sari Dewi (gumelar di Palembang, 5 April 1999; umur 22 taun) dikenal salaku Sisil JKT48 (salami anjeunna anggota JKT48)) mangrupikeun salah sahiji penyanyi Indonesia grup idola JKT48 anu asalna ti Palembang, Indonesia. Sisil mangrupikeun mantan anggota generasi kadua JKT48, anu parantos mundur pikeun alesan kaséhatan saprak 31 Juli 2018.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "@gagitusil: Beda pilihan tapi jangan sampai kita bermusuhan". Instagram.com (dalam Indonesian). 8 April 2019. Diakses tanggal 1 Juni 2019. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg