Propinsi Nimruz

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Koordinat: 31°00′N 62°30′E / 31.0°N 62.5°E / 31.0; 62.5
Nimruz (نیمروز)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Zaranj
Area 41.005 km2 (15.832 sq mi)
Population 170.000 (2010)
Kepadatan 5,634 / km2 (15 / sq mi)
Timezone UTC+4:30
Basa utami Balochi
Pastun
Pérsia
Lokasi Propinsi Nimruz di Apganistan

Nimruz (Basa Balochi/Basa Pastun/Basa Pérsia: نیمروز ) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kidul-kulon nagara. Propinsi ieu wawatesan jeung Iran sareng Pakistan.

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Nimruz Citakan:Baloch nationalism


Countries.png