Lompat ke isi

Pulo Baro, Keumala, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Pulo Baro
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Pulo Baro
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanKeumala

Pulo Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Keumala, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.