Pulojaya, Lemah Abang, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulojaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanLemah Abang

Pulojaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lemah Abang, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg