Purwamekar, Purwakarta, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Purwamekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanPurwakarta

Purwamekar nyaéta salah sahiji Kelurahan di kacamatan Purwakarta, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.