Purwawinangun, Kuningan, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Purwawinangun
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Kuningan

Purwawinangun nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg