Rambong Pinto, Woyla Timur, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rambong Pinto
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla Timur

Rambong Pinto nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla Timur, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Woyla Timur, Aceh Barat


Gnome-home.svg