Rancabango, Patok Beusi, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rancabango
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPatok Beusi
Pamaréntahan
 • Nami Kuwukoko kosasih

Rancabango nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Patok Beusi, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg