Rancajaya, Patok Beusi, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rancajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPatok Beusi

Rancajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Patok Beusi, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg