Rangdu, Seririt, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rangdu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanSeririt

Rangdu nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Seririt, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81153.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Seririt, Buleleng


Gnome-home.svg