Ranjikulon, Dawuan, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Ranjikulon
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Dawuan

Ranjikulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dawuan, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg