Rayon Shamkir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Koordinat: 40°49′57″N 46°1′35″E / 40.83250°N 46.02639°E / 40.83250; 46.02639

Shamkir

Şəmkir
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shamkir
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shamkir
NagaraBandéra Azerbaijan Azerbaijan
Shamkhor1930
Ibu kotaŞəmkir
Lega
 • Total1.660 km2 (640 sq mi)
Pangeusi
 (2010)[2]
 • Total192.900
Zona wanciUTC+4 (AZT)
 • Usum Panas (DST)UTC+5 (AZT)
Kode wewengkon241
Ramatlokawww.shamkir-ih.gov.az

Shamkir (Basa Azerbaijan: Şəmkir) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Rayon ieu aya di beulah kalér-kulon nagara.

Rujukan[édit | édit sumber]


Citakan:Shamkir Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub