Riskha Fairunissa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Riskha Fairunissa
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012-ayeuna
LébelJKT48 Project
RamatlokaJKT48

Riskha Fairunissa (gumelar 22 Maret 1996; umur 27 taun) atanapi dibebaskeun Ikha (ogé katelah Ikha JKT48 nalika JKT48) mangrupikeun salah sahiji penyanyi Indonesia tina urut anggota generasi dua kelompok idol munggaran di Indonesia, JKT48. Ayeuna, Ikha parantos aya dina Tim J 1 Desember 2016.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]