Robiul akhir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalénder Islam

  1. Muharram
  2. Safar
  3. Rabiul awal
  4. Rabiul ahir
  5. Jumadil awal
  6. Jumadil ahir
  7. Rajab
  8. Sya'ban
  9. Ramadhan
  10. Syawal
  11. Dzulkaidah
  12. Dzulhijjah

Robiul Akhir atawa Rabiul Tsani atawa Silih Mulud (ربيع الآخر, Rabi'ul Akhir, ربيع الثاني, Rabiul Tsani)) nyaéta bulan kaopat dina pananggalan hijriyah sabada bulan Mulud saméméh Jumadilawal.

Sasakala ieu bulan[édit | édit sumber]

Ngaran Bulan Rabiul Akhir atau Robiul Tsani ti mimiti zaman Kilab bin Murroh, Aki ka-5 ti Kangjeng Rosul saw atawa Janggawareng. [1]

Kajadian dina bulan Robiul Akhir[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg