Ruseb Ara, Jangka, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ruseb Ara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanJangka

Ruseb Ara nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jangka, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Jangka, Bireuen