SMAN 1 Ciasem

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Ciasem
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216945
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Margasari 2 Sukamandi Ciasem, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Ciasem nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Margasari 2 Sukamandi Ciasem, Kalurahan/Désa Sukamandijaya Kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216945.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang