SMAN 1 Jatibarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Jatibarang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215979
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Ampera 100 Bulak Jatibarang Kab Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Jatibarang nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Ampera 100 Bulak Jatibarang Kab Indramayu, Kalurahan/Désa Bulak Kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215979.


Alephbet Edu.png