SMAN 1 Kalijati

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Kalijati
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216942
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tanggulun Barat No. 1, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Kalijati nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tanggulun Barat No. 1, Kalurahan/Désa Tanggulun Barat Kacamatan Kalijati, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216942.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang