SMAN 1 Kedokanbunder

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Kedokanbunder
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20264425
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cangkingan Kedokanbunder, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Kedokanbunder nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cangkingan Kedokanbunder, Kalurahan/Désa Cangkingan Kacamatan Kedokan Bunder, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20264425.


Alephbet Edu.png