SMAN 1 Kroya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Kroya
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215975
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Rancawas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Kroya nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Rancawas, Kalurahan/Désa Temiyang Kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215975.


Alephbet Edu.png