SMAN 92 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAN 92 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kota Jakarta Utara. Alamat lengkepna di Komp. Pemadam Kebakaran, Kalurahan/Désa Semper Barat Kacamatan Cilincing, Jakarta Utara, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20100782.


Alephbet Edu.png