SMAS 2 Kristen Kalam Kudus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS 2 Kristen Kalam Kudus nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Kosambi Baru Blok F6/1, Kalurahan/Désa Duri Kosambi Kacamatan Cengkareng, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20104426.


Alephbet Edu.png