SMAS Bakti Mulya 400

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

SMAS Bakti Mulya 400 nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl.Lingkar Selatan, Kalurahan/Désa Pondok Pinang Kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107281.


Alephbet Edu.png