SMAS Darunnajah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Darunnajah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl.Ulujami Raya No. 86, Kalurahan/Désa Ulujami Kacamatan Pesanggrahan, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107292.


Alephbet Edu.png