SMAS International Islamic High School (IIHS)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS International Islamic High School (Iihs) nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Hr. Rasuna Said Kav. X-2 No. 4, Kalurahan/Désa Kuningan Timur Kacamatan Setia Budi, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20109516.


Alephbet Edu.png