SMAS Islam Harapan Ibu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Islam Harapan Ibu nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. H. Banan No. 1, Kalurahan/Désa Pondok Pinang Kacamatan Kebayoran Lama, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107303.


Alephbet Edu.png