SMAS Kartika VIII-1 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMAS Kartika VIII-1 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Seroja, Kalurahan/Désa Srengseng Sawah Kacamatan Jagakarsa, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107309.


Alephbet Edu.png