SMAS Kosgoro Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Kosgoro Kuningan
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20212944
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Aruji Kartawinata No. 119, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Kosgoro Kuningan nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Aruji Kartawinata No. 119, Kalurahan/Désa Kuningan Kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212944.


Alephbet Edu.png