SMAS Mifthaussaadah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS Mifthaussaadah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional60730230
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiKp.Salimah Rt 04/01 Desa Gintung Cilejet, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS Mifthaussaadah nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Kp.Salimah Rt 04/01 Désa Gintung Cilejet, Kalurahan/Désa Gintung Cilejet Kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 60730230.


Alephbet Edu.png