SMAS PGRI Kalijati

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAS PGRI Kalijati
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20233660
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Kalijati Timur, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAS PGRI Kalijati nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kalijati Timur, Kalurahan/Désa Kalijati Timur Kacamatan Kalijati, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233660.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Swasta di Kabupatén Subang