SMA Ainurrafiq

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Ainurrafiq
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20212946
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pemuda No. 001, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Ainurrafiq nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Pemuda No. 001, Kalurahan/Désa Panawuan Kacamatan Cigandamekar, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212946.


Alephbet Edu.png