SMA Bunda Kandung Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMA Bunda Kandung Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl.Pol. Tangan Raya No.41, Kalurahan/Désa Pejaten Timur Kacamatan Pasar Minggu, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107287.


Alephbet Edu.png