SMA Islam Al-Azhar 2 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMA Islam Al-Azhar 2 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jalan Siaga Raya, Kalurahan/Désa Pejaten Barat Kacamatan Pasar Minggu, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107305.


Alephbet Edu.png