SMA Kemala Bhayangkari 1

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMA Kemala Bhayangkari 1 nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Ampera Raya Komplek Polri Ragunan, Kalurahan/Désa Ragunan Kacamatan Pasar Minggu, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107311.


Alephbet Edu.png