SMA Negeri 1 Cibingbin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMA Negeri 1 Cibingbin
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20212954
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sukamaju No. 34A, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMA Negeri 1 Cibingbin nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Kuningan. Alamat lengkepna di Jl. Sukamaju No. 34A, Kalurahan/Désa Sukamaju Kacamatan Cibingbin, Kabupatén Kuningan, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20212954.


Alephbet Edu.png